Over ons

Wij zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en het creatieproces dat we zo snel en eenvoudig mogelijk proberen te maken voor je: waar en wanneer je maar wilt en op elk apparaat.

Ons verhaal
liefdeart.nl begon met het verkopen van schilderen op nummer pakketten in Nederland en breidde zich al snel uit naar België en Duitsland. Al bijna twee jaar helpen we mensen hun wereld mooier te maken door hun momenten te delen via de eigen foto module. Daarnaast zorgen we ervoor dat mensen creatief bezig kunnen zijn door enkele uren per week rustgevend te schilderen. We willen ervoor zorgen dat mensen naast de drukke bezigheden in het leven, ook tot rust kunnen komen.

Onze belofte
liefdeart.nl’s missie is: de wereld een stukje mooier maken door de momenten van mensen tot leven te brengen en mensen meer kennis te laten maken met de creatieve wereld. Wij geloven in kwaliteit, betaalbaarheid en een geweldige klantenservice. Om onze missie nog meer kracht bij te zetten, bieden we 100% tevredenheidsgarantie op al onze producten. Als je niet tevreden bent (al weten we bijna zeker dat je dat wel zal zijn), gaat onze klantenservice graag met jou op zoek naar een passende oplossing.