Bestelling & Levering

Welkom bij Liefdeart! Wij streven ernaar om uw aankopen op de snelste en meest efficiënte manier te bezorgen. Ons verzendbeleid is ontworpen om ervoor te zorgen dat u uw bestelling veilig en snel ontvangt.

Verzendkosten:
Wij nemen de verzendkosten van onze schilderijen volledig voor onze rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd, er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Levertijd:
Gratis verzending 7 tot 15 dagen.
Helaas kan het wel eens voor komen dat er een vertraging ontstaat in het proces.
Maar wees niet bang! Uw bestelling zal zeker bezorgd worden.

Ik woon in België, Duitsland of Frankrijk, kan ik bestellen?
Ja, dit is geen enkel probleem.

Krijg ik een Track&Trace code van mijn bestelling?
Wanneer de bestelling voor je klaar staat ontvang je een per e-mail de track & trace code.

Verzend notificaties:
Wij houden u via e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling. U ontvangt een orderbevestiging, verzendbevestiging en, indien nodig, berichten over eventuele vertraging.

Verloren of beschadigde verzendingen:
In het zeldzame geval dat uw verzending zoekraakt of beschadigd aankomt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen met de vervoerder samenwerken om het probleem op te lossen en uw tevredenheid te garanderen.

Orderwijzigingen en annuleringen:
Als u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, maar wijzigingen of annuleringen wellicht niet mogelijk als de bestelling al is verwerkt voor verzending.

Retourzendingen en omruilen:
Voor informatie over retourneren en omruilen verwijzen wij u naar onze pagina Retour- en omruilbeleid.

Contact opnemen:
Als u vragen of opmerkingen heeft over ons verzendbeleid of de status van uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice: Info@liefdeart.nl.

Wij waarderen uw als klant en hopen dat u geniet van uw winkelbeleving bij Liefdeart.